• nl
  • en

Agrarisch ondernemen:
innovatie en groei

Slim koppelen van data of gegevens van je bedrijf bepaalt steeds meer je succes. Natuurlijk blijven gezond boerenverstand en vakmanschap belangrijk, maar door data te koppelen krijg je meer inzicht en overzicht en kun je slimmere beslissingen nemen.

Via JoinData zorg je ervoor dat die data veilig, overzichtelijk en makkelijk op de goede plek terechtkomt, maar alleen als jij hier toestemming voor geeft.

Je geeft bijvoorbeeld je dierenarts een machtiging om de gegevens van je fokkerijorganisatie in te zien en je accountant de gegevens van je voerfirma. Maar je hebt ook zelf meer overzicht en inzicht.

Data delen = vermenigvuldigen

JoinData is hét dataplatform voor de agrarische sector. Een veilige digitale datasnelweg die het delen, hergebruiken en combineren van data mogelijk maakt.

Boer aan het roer

Met JoinData blijf jij eigenaar van jouw data. Deze data is afkomstig van sensoren en andere technologische hulpmiddelen binnen je bedrijf. Je besluit zelf welke andere partijen over jouw data mogen beschikken, via Mijn JoinData, een overzichtelijk dashboard van al je machtigingen en datastromen.

JoinData heeft zelf geen toegang tot de data, maar levert alleen jouw data van de ene partij naar de andere, nadat jij een machtiging hebt gegeven. Je kunt die machtiging op ieder moment stopzetten.

De data wordt beschikbaar gesteld voor applicaties en kan verrijkt worden met kennis van kennisinstellingen of instituten. Deze gegevens kunnen weer toegepast worden in bijvoorbeeld je managementprogramma. Zo maak je betere keuzes op het gebied van gezondheid, vruchtbaarheid en voeding.

Dit kunnen we alleen maar realiseren als we zorgen voor een veilige omgeving, waar alle partijen eenvoudig op kunnen aansluiten.

Laat je data voor jou werken

Benieuwd hoe het JoinData machtigingenplatform werkt?

JoinData Het digitale platform om agrarische data veilig te delen

Wat zijn mijn voordelen?

rocket-256

Voorsprong

Slimmere beslissingen: door het koppelen van gegevens heb je meer inzicht en kun je slimmere besluiten nemen.

Idea

Gemak

Je hoeft maar een keer in te loggen en kunt overal bij. Je regelt alle machtigingen op dezelfde manier. Het platform is praktisch en logisch. Een handleiding is niet nodig.

Effective

Controle

Zie in één overzicht met wie je welke informatie deelt en voor wel doel.

Vault

Veilig

Jouw data is in veilige handen en voldoet aan de Europese richtlijnen voor privacy en gegevensbescherming.

Geïnteresseerd?

Wij nemen graag contact met je op. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren willen wij graag het volgende weten: