• nl
  • en

Agrarisch ondernemen:
innovatie en groei

We leven in een tijdperk waarin big data bijdraagt aan innovatie en groei. Waarin sensoren jouw extra ogen en oren zijn, die je helpen je onderneming zo duurzaam en efficiënt mogelijk te leiden. Waarin het slim koppelen van data in toenemende mate het succes bepaalt. Waarin samenwerken de enige manier is om de toonaangevende positie van Nederland te behouden.

Data delen = vermenigvuldigen

JoinData is het dataplatform voor de agrarische sector, te beginnen in Nederland. Een veilige digitale datasnelweg die het delen, hergebruiken en combineren van data mogelijk maakt. Een must voor een duurzame keten en daarmee voor de toekomst van de agrarische sector. Inmiddels stromen diverse databronnen over onze hub. Door het ontsluiten van zoveel mogelijk data trekken we applicatieleveranciers aan die slimme apps maken, waardoor innovatie en duurzame groei plaats kan vinden. Vanuit de coöperatieve gedachte staat de ondernemer centraal.

Boer aan het roer

Met JoinData blijft de boer eigenaar van zijn data. Deze data is afkomstig van sensoren en andere technologische hulpmiddelen binnen je bedrijf. Je besluit zelf welke andere partijen over jouw data mogen beschikken, via Mijn JoinData, een overzichtelijk dashboard van al je machtigingen en datastromen.

De data wordt beschikbaar gesteld voor applicaties en kan verrijkt worden met kennis van kennisinstellingen of instituten. Het wordt toegepast in beslismodellen, procesbeschrijvingen en adviesproducten waarmee bijvoorbeeld veehouders betere keuzes kunnen maken op het gebied van gezondheid, vruchtbaarheid en voeding.

Dit kunnen we alleen maar realiseren als we zorgen voor een veilige omgeving, waar alle partijen eenvoudig op kunnen aansluiten.

Laat je data voor jou werken

Benieuwd hoe het JoinData machtigingenplatform werkt?

Wat zijn mijn voordelen?

Vault

Veilig

Jouw data is in veilige handen en voldoet aan de Europese richtlijnen voor privacy en gegevensbescherming.

Idea

Gemak

Je hoeft maar een keer in te loggen en je kunt overal bij. Je regelt alle machtigingen op dezelfde manier.

Effective

Controle

Zie in één overzicht met wie je welke informatie deelt en voor wel doel.

rocket-256

Voorsprong

Slimmere beslissingen: Data-uitwisseling stimuleert de ontwikkeling van innovaties en applicaties.

Geïnteresseerd?

Wij nemen graag contact met je op. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren willen wij graag het volgende weten: