JoinData werkt met bedrijven, kennisinstellingen en agrarische ondernemers aan de ontwikkeling van innovatieve digitale werkmethoden op het gebied van duurzaamheid, efficiency en voeding.

De eerste aansluitingen voor het platform worden begin 2018 gerealiseerd. Vanuit die basis bouwt JoinData verder aan de snelweg en stimuleert bedrijven om met de beschikbare data innovatieve toepassingen (app’s) te ontwikkelen waarmee de boer nog effectiever zijn bedrijf kan managen.  “Ons doel is dat data binnen de agrarische sector actief wordt gedeeld en hierdoor innovaties worden aangejaagd, wat uiteindelijk resulteert in verbetering van de prestaties op het vlak van duurzaamheid, rentabiliteit en welzijn.” stelt Sener Celik, Manager JoinData.


JoinData
Nieuwe kanaal 7 (BioPartner gebouw)
6709 PA Wageningen
info@join-data.nl

Coöperatie JoinData


De Coöperatie JoinData is een samenwerking van Agrifirm, CRV, EDI-Circle, FrieslandCampina en LTO Nederland. Inmiddels hebben COSUN en AVEBE de intentie uitgesproken om lid te worden. Deze coöperatie is ontstaan vanuit de eerdere initiatieven SmartDairyFarming en de Coöperatie Datahub.

Contact opnemen


Verstuur