• nl
  • en

Machtigingen

Mijn JoinData is het machtigingenplatform voor de agrarische sector. Je logt 1 keer in voor alle aangesloten (hardware en software) leveranciers en hebt direct overzicht welke datastromen voor welke projecten lopen. Je ziet waar je aan mee doet en welke machtigingen daaronder liggen, bijvoorbeeld voor projecten.

Wat kan ik met Mijn JoinData?

  • Je ziet waar je aan mee doet en welke machtigingen daaronder liggen, bijvoorbeeld voor projecten.
  • Ook vind je hier jouw klantnummers bij je leveranciers, zoals je tanknummers bij FrieslandCampina en je fokkerijnummer bij CRV.
  • Bij je Profiel staan de gegevens die bij ons bekend zijn. Je naam en e-mailadres kun je wijzigen, de overige gegevens halen we op bij de KvK.

Welke leveranciers maken gebruik van Mijn JoinData?

Steeds meer hardware- en softwareleveranciers sluiten aan op het dataplatform. Als je bent ingelogd zie je precies met welke van jouw leveranciers we al samenwerken.

Scherm Mijn JoinData

Vragen?

Als je geen machtigingen ziet of andere vragen hebt, stuur ons dan een e-mail op: klantenservice@join-data.nl.

Hoe kan ik inloggen?

Iedere agrarische ondernemer die een project heeft lopen bij de aangesloten leveranciers kan al inloggen bij Mijn JoinData met eHerkenning. Je ontvangt een notificatie e-mail als er openstaande deelnames of machtigingen zijn. Je kunt dan inloggen om de nieuwe machtigingen te verlenen of af te wijzen.

Ben je nog niet bekend bij JoinData, dan kun je op het inlogscherm van Mijn JoinData een account aanmaken met je naam en e-mailadres. De eerste keer vragen we je om de deelnemersvoorwaarden te accepteren. Daarna ontvang je een activeringsmail en kun je direct inloggen.

eHerkenning_logo_transparant-1024x276

Releases

Iedere twee weken wordt ons platform uitgebreid met nieuwe releases. Heb je goede ideeën of suggesties? Laat het ons weten.