Zoveel meer dan hardware

Leveranciers van hardware leveren door slimme sensoren ook waardevolle data, waarmee het werk van de agrarische ondernemers makkelijker wordt. Zolang deze data apart wordt opgeslagen blijft het daarbij. Als we gaan samenwerken in de keten ontstaan ineens ontelbaar veel nieuwe mogelijkheden. Willen we als Nederlandse Food & Agrisector toonaangevend blijven, dan liggen hier onze kansen.

Data platform

JoinData biedt het platform van de toekomst voor het veilig delen van data, waar je nu al bij kunt aansluiten. Onze datahub is een digitale datasnelweg voor het delen, hergebruiken en combineren van data. Vanuit de coöperatieve gedachte staat de agrarisch ondernemer centraal. Steeds meer agrarische ondernemers delen via deze weg data met leveranciers.

Data- en appleveranciers en ondernemers hoeven maar met een partij afspraken te maken, wat enorm veel administratie scheelt. Er is maar één dataverbinding nodig, één keer investeren om je doelgroep aan te laten sluiten. Voor ondernemers is er ook maar één plek om alle machtigingen te beheren. En wij zorgen voor een veilige en schaalbare omgeving, die voldoet aan de wettelijke eisen (GDPR/AVG).

Pluspunt

De aangesloten agrarische ondernemers zijn nu al enthousiast over de mogelijkheden. De mogelijkheden voor analyse van data, ontdekken van correlaties en herkennen van patronen nemen snel toe. Ook de leveranciers waar we mee samenwerken zien dat er nieuwe mogelijkheden ontstaan die een belangrijke plus leveren voor hun producten. De keten wordt transparanter en nieuwe verbindingen worden gerealiseerd. Maar wij zijn nog lang niet klaar. Wij kunnen ons voorstellen dat door de bundeling van krachten in JoinData, je binnenkort niet meer om dit platform heen kunt. Dat ondernemers bij de aanschaf van hardware ook kijken naar de connectiviteit met JoinData; ‘Wat kan ik er nog meer mee?’.Apps ontwikkelen

Wat is er mogelijk? Als je erover nadenkt wordt die vraag steeds interessanter. Samen kunnen we innovatieve apps aanbieden die de data van ondernemers combineren. Onderling, maar ook met andere databronnen zoals het weer of bodeminformatie. Door het slim koppelen van al deze data krijgt de ondernemer nog veel meer kennis en inzicht. Het boerenbedrijf komt 360° in beeld. Zo maken we de sector duurzamer en efficiënter!

Via JoinData bereik je in een klap een groot deel van de ondernemers, die jouw app ook eerst kunnen testen voordat je hem introduceert.

Partner worden?

Binnenkort vind je op deze website meer informatie over hoe je kunt aansluiten, welke databronnen we nu al leveren en de kosten. Wil je meer weten, laat dan je gegevens achter.

Ook komen we graag met je in contact als je een goed idee hebt voor een agrarische app, en op zoek bent naar agrarische ondernemers die deze app willen gebruiken en/of naar databronnen.


Verstuur