• nl
  • en

Machtigingen

Mijn JoinData is het machtigingenplatform voor de agrarische sector. Je logt maar één keer in voor alle aangesloten leveranciers en hebt direct overzicht welke datastromen voor welke leveranciers lopen. Je kan eenvoudig machtigingen accepteren en weigeren.

In JoinData kunnen de machtigingen eenvoudig en helder vastgelegd worden. Zo heb je snel de actuele status van de machtiging inzichtelijk. Koppel je hier een datastroom aan via JoinData, dan heb je ook nog eens de garantie dat je nooit onrechtmatig deze data verkrijgt.

Maar ook zonder dat de datastromen via JoinData lopen, kunnen de machtigingen ingeregeld worden in JoinData. De bestaande, papieren machtiging kan geïmporteerd worden en ontbrekende machtigingen kunnen direct uitgevraagd worden via JoinData.

Je hoeft nog maar één keer in te loggen, waarna je direct inzicht hebt. Dit geldt voor de applicatie ontwikkelaars, maar zeker ook voor de boer.

Waarom het machtigingenplatform van JoinData?

  • Per project inzicht wie welke data ontvangt
  • Eenvoudig in gebruik
  • Toestemming van data uitwisseling juridisch gedekt
Scherm Mijn JoinData

Vragen?

Als je geen machtigingen ziet of andere vragen hebt, stuur ons dan een e-mail op: klantenservice@join-data.nl.

Hoe kan ik starten met JoinData?

Het enige dat je nodig hebt om in te loggen bij JoinData is eHerkenning. De eerste keer dat je inlogt, zal je gevraagd worden om je e-mailadres te verifiëren en de deelnemersvoorwaarden te accepteren. Daarna heb je meteen toegang tot Mijn JoinData.

In Mijn JoinData heb je een overzicht van de openstaande deelnames, geaccepteerde en geweigerde deelnames. Ook zie je eventuele geïmporteerde machtigingen. Dit zijn de machtigingen die vanuit AgriTrust overgenomen zijn.

Releases

Iedere twee weken wordt ons platform uitgebreid met nieuwe releases. Heb je goede ideeën of suggesties? Laat het ons weten!
Wil je elke twee weken onze releasenotes ontvangen? Meld je dan aan via info@join-data.nl.