• nl
  • en
Mail

Mail met betrekking tot machtiging CRV van JoinData

De afgelopen dagen hebben diverse melkveehouders een mail ontvangen met betrekking tot het afgeven van een machtiging. We begrijpen dat dit mogelijk leidt tot vragen en/of onduidelijkheden. Het verzoek betreft een bestaande machtiging ten behoeve van CRV. U hoeft nu geen actie te ondernemen. In een later stadium wordt u hierover opnieuw geïnformeerd.

Waarom gaat dit via JoinData?
JoinData is een onafhankelijke non-profit coöperatie voor de agrarische ondernemers. Voorheen werden machtigingen geregistreerd in Agritrust en EDI Circle. Deze platformen zijn halverwege 2017 onderdeel geworden van JoinData. Uw machtigingen voor de Kringloopwijzer worden bijvoorbeeld ook door JoinData beheerd. In 2019 zal JoinData grootschalig uitgerold worden en zullen wij u kennis laten maken met ‘Mijn JoinData’. Mijn JoinData is ontwikkeld om u inzicht, overzicht en controle te geven over al uw machtigingen. Bekijk hier het filmpje, waarin uitgelegd wordt hoe dit werkt.

Indien u nog inhoudelijke vragen over het machtigingsverzoek heeft of wilt u de machtiging verifiëren, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van CRV.
Alvast hartelijk dank.