• nl
  • en
data-safety-pic-e1537188946817

Security: uitfaseren verouderde encryptie

JoinData staat voor een veilig platform. Daarom wordt er continu gewerkt aan verbeteringen van onze eigen software en met bedrijven in de keten.

Op 1 oktober gaan we de encryptielaag van ons platform opwaarderen. Computers met verouderde browsers of verouderde software die met JoinData koppelt die niet met moderne encryptie overweg kunnen, gaan hier mogelijk problemen mee ervaren. Onze testomgevingen draaien al enkele weken met deze nieuwe standaard; je kunt dus zelf al kijken of je hier mogelijk mee te maken hebt. Specifiek komt de ondersteuning voor TLS 1.0 en DES-CBC3-SHA te vervallen.

De afgelopen tijd zijn er verschillende partijen aangeschreven die wellicht nog gebruik maakten van onbeveiligde of verouderde koppelingen. Een groot aantal partijen heeft hier al positief op gereageerd en zijn met ons in overleg of hebben al stappen ondernomen. Ook zijn er verschillende steekproeven uitgezet om de kwaliteit van onze data te toetsen. Heb je een mail van ons gehad, of heb je vragen of dit ook op jou van toepassing is, mail ons gerust op support@join-data.nl.